Symposium Techniek en Talent 2020
16 november 2017, 14:00 - 19:00 uur

Vier jaar geleden is het Uitvoeringsprogramma Techniekpact Twente 2013-2017 van start gegaan onder de vlag van de Agenda van Twente. In de afgelopen jaren hebben overheid, onderwijs en bedrijfsleven intensief samengewerkt aan het verbeteren van instroom, doorstroom en behoud van technisch talent in onze regio. En met succes!


Op donderdag 16 november 2017 nodigen we u graag uit om samen met de partners in het programma terug te blikken op de behaalde resultaten maar vooral ook om vooruit te kijken naar de nieuwe uitdagingen rondom technologie en technisch talent in het komende decennium. Samen met Doekle Terpstra als ambassadeur van het Nationaal Techniekpact en Eddy van Hijum als vertegenwoordiger van Landsdeel Oost in de landelijke Regiegroep, maar vooral ook samen met รบ willen we de piketpaaltjes slaan voor een nieuw programma.


In een aantal interactieve sessies zoomen we daarvoor in op onderwerpen als 'Wetenschap en Techniek in het onderwijs', 'Strategisch HR-management en Sociale Innovatie', 'Internationalisering', 'Digitalisering' en 'Behoud van technisch talent in Twente'.


Meld u hier aan voor het symposium 'Techniek en Talent 2020'. We verwelkomen u graag op donderdag 16 november 2017.


Met vriendelijke groet,

Programmabureau Techniekpact Twente


Ton Beune en Angelique Fiselier

Sponsoren