MEPD | 25 jaar ervaring in mens en techniek

 

 

Outplacement, re-integratie en loopbaanontwikkeling

MEPD helpt mensen in de techniek nieuwe inzichten, kansen en mogelijkheden te ontdekken. We begeleiden hen bij een nieuwe start na ontslag of ziekte én om zich te ontwikkelen en door te groeien. Ons productenpakket is breed en we werken landelijk. Outplacement, re-integratie of loopbaanontwikkeling, het zijn allemaal manieren om opnieuw de uitdaging te vinden en werk van je leven te maken. In alle gevallen is ander werk vooral een nieuw begin.

 

Duurzame Inzetbaarheid

Werkgevers hebben er alle baat bij dat medewerkers zich blijven ontplooien. Dat is een gedeelde verantwoordelijkheid en een win-win situatie! Want fitte en vitale medewerkers zijn gemotiveerder, productiever en hebben meer plezier in hun werk. Dat noemen we tegenwoordig duurzame inzetbaarheid. Veel mensen willen wel langer doorwerken, maar het moet natuurlijk ook kunnen. Wij pakken we duurzame inzetbaarheid aan vanuit zes aandachtsgebieden: gezondheid, leefstijl, werkbelasting, werk- privébalans, scholing en mobiliteit.

 

Werk maken van je leven

Samen werken we aan een nieuwe toekomst voor de medewerker. Zodat de medewerker weer werk maakt van zijn leven. Meer weten? Zie www.mepd.nl

Contactgegevens

Adres
Robijnstraat 16
7554 TB Hengelo
Telefoonnummer
043 19 05(085)

Sponsoren