Albema Robema BV

Albema-Robema BV.
Schroeven, bouten, moeren, ringen, spieën, draadstangen, ankers. Maar ook kap- en staartbeugels en studbolts met certificaten. U kunt het zo gek niet bedenken of Albema-Robema BV heeft het in alle soorten en maten op voorraad. Al meer dan ruim 30 jaar zijn wij als groothandel gespecialiseerd in het leveren van bevestigingsmaterialen. In die tijd hebben wij ons ontwikkeld tot een professionele en deskundige onderneming. Het totale vloeroppervlak van onze magazijnen bedraagt inmiddels meer dan 12.000 m². Van hieruit worden afnemers door het hele land dagelijks van bevestigingsmaterialen voorzien. Niet voor niets zijn wij ISO 9001:2000 gecertificeerd.
Wij doen echter meer dan het leveren van diverse producten. Onze kracht ligt in de toegevoegde waarde. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw complete voorraad bevestigingsmaterialen deskundig en betrouwbaar beheren 

Persoonlijke benadering
Wij hechten veel belang aan de relatie met onze klanten. Om die zo persoonlijk mogelijk te houden krijgt u als klant bij ons een eigen accountmanager. Een vast aanspreekpunt die vanzelfsprekend perfect op de hoogte is van uw eisen en wensen. Ook wordt er rekening gehouden met de geografische ligging van onze afnemers.

Contactgegevens

Adres
Robijnstraat 34
7554 TB Hengelo
Telefoonnummer
(074) 250 62 16
Faxnummer
(074) 250 61 44

Sponsoren