BLOX Xtra Opslag en
BusinessCenter De Brug

Zorgeloos opslag- of kantoorruimte huren aan het Twentekanaal!

SELFSTORAGE - BLOX Xtra Opslag
https://bloxopslag.nl

BLOX Xtra Opslag verhuurt opslagunits van 1 tot 60m³.
Deze kunnen tijdelijk of permanent gehuurd, minimale huurtermijn is een volle kalendermaand.

Hier kunt u uw spullen vocht- en vorstvrij bewaren. Selfstorage is de ideale oplossing om bijvoorbeeld archief op te slaan dat u voor langere termijn dient te bewaren. Ook als u met wisselende voorraden te maken heeft en tijdelijk extra ruimte nodig heeft kan BLOX u hiermee van dienst zijn. Wij nemen indien gewenst goederen aan die door TNT, DHL of DPD geleverd worden, zodat u ze op een later tijdstip op kan halen of stallen in uw opslag.

De units zijn 24/7 toegankelijk met uw persoonlijke pincode.


FLEXPLEKKEN, VERGADERUIMTE, COACHRUIMTE - BUSINESSCENTRUM DE BRUG
https://debrugkanaalkwartier.webnode.nl/

Bij ons kun je eenvoudig een representatieve flexplek, coachplek of vergaderruimte huren waar je met een gerust hart opdrachtgevers kunt ontvangen.
Via de representatieve en moderne entree bereik je je eigen kantoor waar het goed toeven is en je prima zaken kunt doen. De kamers bieden rust en hebben een zakelijk en warme uitstraling.

Deze kantoorruimte/vergaderruimte wordt per uur verhuurd (vanaf € 8,50 per uur) en is inclusief koffie- en theefaciliteiten. Er is ruim voldoende parkeerplaats beschikbaar.


KANTOORRUIMTE - BUSINESSCENTRUM DE BRUG

Wij bieden tegen gunstige prijzen kantoorunits aan. Deze goedkope bedrijfsruimte is beschikbaar in verschillende groottes. Al vanaf 48 m²  is er bedrijfsruimte te huur. Informeert u bij ons naar de mogelijkheden.
Contactgegevens

Adres
Loodsstraat 22
7553 ED Hengelo
Telefoonnummer
(0800) 256 96 77

Sponsoren