Boermarke

Boermarke Desserts concentreert zich op de institutionele markt, de cateringmarkt en het horecasegment. Daarnaast wordt geleverd aan zuivelwinkels en geproduceerd voor private labels. Het bedrijf kenmerkt zich in de eerste plaats door eerlijkheid èn ambachtelijkheid. Bij ons Twentse bedrijf worden vele soorten roomijs, vla, yoghurt, bavarois, pap, kwark en fruitproducten gemaakt volgens grootmoeders recept. Ons assortiment bevat voor elk wat wils; Boermarke levert gekoelde en diepgevroren desserts om je vingers bij af te likken!  
De historie van Boermarke gaat terug tot 1987 toen Johan en Bertine Varvik begonnen met het zelf maken van ijs. Al snel bleek hiervoor een markt te zijn en in korte tijd is de productie van het bedrijf gegroeid van kleinschalige aan-huisproductie van ijs tot de huidige dagelijkse fabricatie van 60.000 liter roomijs, vla, bavarois, yoghurt, pap en kwark. Het bedrijf beschikt over moderne productieruimten en is BRC Higher Level gecertificeerd. Boermarke belevert landelijke zorginstellingen, winkels en horeca, via elke gewenste groothandel. 

Uitgebreid assortiment

Boermarke beschikt vandaag de dag over een zeer uitgebreid assortiment gekoelde en diepgevroren desserts. Er is voor elk wat wils, Boermarke maakt zowel luxe als eenvoudige toetjes. Het bedrijf levert vele soorten ijs en bavarois en zo’n 25 verschillende vlasoorten, die ook verkrijgbaar zijn als suikervrije variant. De smaken variëren van traditionele soorten als vanille- en chocoladevla tot vernieuwende varianten als rumvla en ananasvla. Wat yoghurt en pudding betreft is er ook de zogenaamde ‘Boer’n Toet’ lijn. Deze bestaat uit luxe soorten yoghurt als bijvoorbeeld muesliyoghurt met een separaat topdeksel en yoghurt met diverse soorten fruit onderlegd. Verder behoren onder meer griesmeelvla, bitterkoekjesvla, rijstevla, pudding en diverse soorten dubbelvla tot het assortiment. Met deze laatste producten speelt Boermarke in op de hedendaagse vraag naar variatie van de moderne consument. Ook maakt Boermarke verschillende soorten fruit en fruitsalades èn verse huisgemaakte appelmoes en rabarber. De genoemde producten zijn veelal verkrijgbaar in porties van 150 ml, deze eenpersoonsporties worden per 6, 12 of 24 stuks verpakt. Daarnaast zijn vele desserts ook leverbaar in grootverpakkingen van vijf of tien liter. 

Ook voor feestelijke gelegenheden is Boermarke een uitstekende partij. Van individuele desserts als pepernotenvla en bavarois in kerststijl, tot uitgebreide kant- en klare ijs- en bavaroisbuffetten voor zowel 20, 200 als 2000 personen. Boermarke staat altijd open voor tips en suggesties van klanten, in principe kan alles worden gemaakt. Alles wordt afgestemd op de wensen van de klant, Boermarke levert maatwerk. De speciale feestartikelen worden veelal diepgevroren aangeleverd en zijn daardoor uitstekend op voorraad te houden.  

Flexibiliteit


Bij de bereiding van de desserts gebruikt Boermarke alleen eerlijke en ambachtelijke producten, iets dat vanzelfsprekend zijn uitwerking heeft op de smaak, die vol en romig is ondanks het halfvolle karakter van de meerderheid van de producten. Daarnaast worden zoveel mogelijk natuurlijke kleur-, geur- en smaakstoffen gebruikt. Het bedrijf draagt verder zorg voor een korte tijd tussen productie en aflevering. Alle soorten desserts worden minstens twee maal per week gemaakt en blijven maximaal drie dagen in de fabriek. Het transport van de producten verzorgt Boermarke ook zelf, hiervoor worden geconditioneerde koel/vries auto’s ingezet. Niets wordt dus aan het toeval overgelaten! De portiepacks worden luchtdicht geseald waardoor uiterste versheid wordt gegarandeerd. Verder kenmerkt het bedrijf zich door een grote flexibiliteit, 7 dagen per week, 24 uur per dag kunnen bestellingen worden doorgegeven. Ook als klanten nog iets vergeten zijn, kunnen ze te allen tijde bellen. Meestal is er nog wel een mouw aan te passen. Boermarke hecht veel waarde aan een intensief en direct klantencontact. In ieder geval mag duidelijk zijn dat de klant voorop staat bij Boermarke, het bedrijf probeert aan eenieders wensen tegemoet te komen.

Contactgegevens

Adres
Staalsteden 17
7547 TA Enschede
Telefoonnummer
(053) 711 35 65
Faxnummer
(053) 432 80 09

Sponsoren