Bosal Nederland BV

Bosal Nederland

Bosal is een van de toonaangevende fabrikanten van uitlaatsystemen in de wereld. Bosal levert uitlaten voor eerste montage en voor de vervangingsmarkt. De Bosal groep produceert daarnaast onder andere precisiebuis, magazijnstellingen, trekhaken, dakdragers en speelt een leidende rol in de productie van technisch hoogwaardige katalysatoren.

Deze Nederlandse onderneming heeft haar hoofdkwartier in het Belgische Lummen. Bosal werd in 1923 in Alkmaar opgericht. Nu biedt de onderneming werk aan ruim 7000 mensen in 43 fabrieken en 27 distributiecentra over de hele wereld en Bosal groeit nog steeds.
De Bosal Groep heeft in Nederland 2 fabrieksvestigingen: in Vianen en Made. Samen met de distributiecentra in Schiedam en Hengelo en eigen productie, research- en opleidingsafdelingen vormen zij Bosal Nederland. 

Bosal is in Nederland marktleider voor de levering van uitlaten voor de vervangingsmarkt. In Vianen produceert Bosal onderdelen voor alle uitlaatsystemen en is bovendien gespecialiseerd in de productie van Metal components en magazijninrichting. Een van de ontwikkelingscentra voor trekhaken is gevestigd in Made. In Vianen ontwikkelt en produceert Bosal magazijninrichtingen voor de totale Westeuropese markt.

Contactgegevens

Adres
Opaalstraat 7
7554 TS Hengelo
Telefoonnummer
(074) 291 44 68
Faxnummer
(074) 291 83 71

Sponsoren