Chubb Fire & Security

Chubb Varel...even voorstellen!

Chubb Varel is toonaangevend op het gebied van elektronische beveiliging in Nederland. Meer dan 130.000 klanten gingen u al voor; particulieren en overheden tot en met de top van het Nederlandse bedrijfsleven en Nederlandse diplomatieke vertegenwoordiging in het buitenland. Een netwerk van vestigingen, strategisch verspreid over het hele land en eigen alarmcentrales, stelt Chubb Varel in staat altijd en overal de juiste beveiligingsoplossingen te bieden.

U heeft beveiligingsvragen? Wij hebben de oplossingen! 
Meer dan eens blijkt de mens de zwakste schakel te zijn binnen de keten van beveiligingsmaatregelen. Elektronische middelen helpen om beveiliging te perfectioneren en zijn al jaren onontbeerlijk gebleken binnen het spectrum van veiligheidsmaatregelen. Denk daarbij aan slimme camera’s, toegangscontrolesystemen, sensors voor bewegingsdetectie, biometrische methoden om mensen te identificeren, vlam- en rookdetectors en bijvoorbeeld softwarematige kentekenherkenning. Middelen die alleen op een professionele manier ingezet kunnen worden waarbij ook het criterium ‘proportionaliteit’ een rol speelt.

De adviseurs van Chubb Varel onderscheiden zich door professionaliteit, vaak op basis van jarenlange ervaring binnen de beveiligingsbranche en door gedegen opleidingen.

Contactgegevens

Adres
Goudstraat 7
7554 NG Hengelo
Telefoonnummer
(074) 240 42 00
Faxnummer
(074) 250 63 62

Sponsoren