Delicious Worst en Vleeswaren

Zoals u misschien bekend is zijn wij de bedenkers van de MegaSpies. We zijn hier nu zo’n 5 jaar mee bezig. Het is allemaal begonnen op een mooie zomerdag. We waren uitgenodigd op een  barbecuefeest. Een van de gasten riep na een discussie over het al dan niet gaar zijn van een stukje vlees: ’t is rauw, ’t is zwart of de buurman heeft het gejat.

Die kreet is bij Martin (eigenaar) blijven hangen en de volgende dag was het idee geboren. Het moesten gare stukken vlees zijn die boven een barbecue hangen.Op deze manier had je het probleem van het rauwe vlees opgelost. Ook kan het niet meer verbranden en wat betreft de buurman: die kan zijn eigen stukje vlees afsnijden!

De eerste spiezen zijn door Martin zelf bedacht, uitgetekend en in elkaar gelast. Martin heeft speciaal hiervoor een lascursus gevolgd. Zodat hij deze naar eigen visie kon verwezenlijken. De naam MegaSpies komt voort uit de SpiesOnwies. 
Door veel proefdraaien en zelf uitproberen hebben we de laatste puntjes op de i gezet, om vervolgens de Megaspies in de regio te lanceren.

Contactgegevens

Adres
Topaasstraat 27
7554 TJ Hengelo
Telefoonnummer
(074) 291 04 15

Sponsoren