Duitman Hengelo BV

Duitman is een moderne onderneming met een ambachtelijke historie. In 1956 opent Willem Duitman een winkel aan de Bornsestraat in het Twentse Hengelo. De handel in sleutels bleek een succes, mede omdat hij een gedreven en kundig vakman was. Inmiddels zijn de kennis en het ondernemerschap overgedragen van vader op zoon en is de winkel uitgegroeid tot een toonaangevend, internationaal bedrijf. Maar het karakter is hetzelfde gebleven: inventief en ondernemend. Met een betrokkenheid die van doorslaggevend belang is. 

Onze kwaliteit kent geen grenzen meer. Vanuit vestigingen in Nederland en België leveren wij sleutels, sleutelmachines, slotenmakergereedschappen en diverse aanverwante artikelen aan afnemers in de hele Benelux. Onze klanten zijn hoofdzakelijk winkels, waaronder sleutelspecialisten, schoenmakers, doe-het-zelf zaken, ijzerwarenhandelaren en rijwielzaken.

Investeren in relaties 

Duitman wordt gewaardeerd als een betrouwbare leverancier van kwaliteitsproducten met gegarandeerde levertijden en concurrerende prijzen. Daarnaast profileren wij ons steeds meer als een partner die samen met haar relaties werkt aan de juiste oplossing. We hebben de expertise en faciliteiten in huis om een waardevolle bijdrage te leveren aan de ontwikkelingen in ons vak. En u bent altijd de eerste die daarvan profiteert. Zo kunt u bijvoorbeeld 24 per dag, 7 dagen in de week gebruik maken van onze kennis en expertise via ons forum. Dit is een databank waar u relevante informatie vindt over een groot aantal producten.

Contactgegevens

Adres
Aquamarijnstraat 207
7554 NR Hengelo
Telefoonnummer
(074) 245 25 20
Faxnummer
(074) 245 25 22

Sponsoren