De activiteiten van IVM zijn ondergebracht in 3 Business Units:

  • Training                -    veiligheidsopleidingen
  • Consultancy        -    risico advisering
  • Services               -   detachering van veiligheidskundigen & brandveiligheidswachten

Overige telefoonnummers:

  • IVM Zwolle: 038-4608485
  • IVM Coevorden: 0524-512409 (Hoofdkantoor)

 

IVM is een betrouwbare partner op het gebied van veiligheid en stelt zich graag aan u voor: 
Vijf redenen om kennis te maken met de experts van IVM.

 

1 Deskundig

Instituut voor Veiligheid & Milieu b.v. (IVM) is specialist op het het gebied van arbeidsveiligheid, brandveiligheid en BHV. 
Een deskundige en betrouwbare partner, met meer dan 20 jaar ervaring in veiligheidstrainingen, riscoadvisering en calamiteitenbeheersing. Met IVM IVM is uw organisatie beter in staat ongevallen te voorkomen. IVM helpt u adequaat om te gaan met incidenten.

 

2 Gespecialiseerd in maatwerk

Kort na een ramp of bedrijfsongeval realiseren bedrijven en instellingen zich vaak weer het belang van veiligheid en hun verantwoordelijkheid hierin. Deze verantwoordelijkheid wordt door de overheid benadrukt door de aangescherpte wet- en regelgeving. De Arbo-wet biedt ruimte voor maatwerk en dat is nu precies de specialiteit van IVM. Uw specifieke vraag vormt het uitgangspunt voor training, begeleiding en advies.

 

3 Klantgericht

IVM werkt met een grote groep eigen instructeurs en adviseurs, aangevuld met een netwerk specialisten. Daardoor profiteert u fulltime van de beschikbare deskundigheid. IVM is betrokken, denkt met u mee en is flexibel in de planning.

 

4 Breed aanbod

Door de brede ervaring in allerlei segmenten- van olieplatforms, ziekenhuizen, scholen, fabrieken, tot gezamelijke kantoorpanden kan IVM gegarandeerd een passend aanbod bieden. Het voordeel is dat u één aanspreekpunt heeft. Niet alleen voor veiligheidsopleidingen, maar ook in de aapak voor BHV.

 

5 Dichtbij

Een opleidingslocatie bij u in de buurt is efficiënt en praktisch. Naast de eigen trainingscentra heeft IVM beschikking over geschikte locaties in het hele land. Ook is het mogelijk opleidingen in company te verzorgen. Voor speciale trainingsonderdelen zet IVM het mobiele BHV-centrum in . Zo is IVM altijd dichtbij.

Contactgegevens

Adres
Vlierstraat 103
7544 GG Enschede
Telefoonnummer
(053) 478 05 40
Faxnummer
(053) 478 05 45

Sponsoren