Metaalketen Noord-Oost BV

Metaalketen
Metaalketen Hengelo is alweer meer dan 20 jaar geleden opgericht in de metaalstad bij uitstek en inmiddels "wereld" beroemd in Twente en omstreken. Maar ook in de overige delen van Nederland niet geheel onbekend. In die 20 jaar heeft Metaalketen Hengelo een reputatie opgebouwd van een betrouwbare leverancier die ook nog eens concurrerend aanbiedt.

 

Kwaliteit en advies
Metaalketen Hengelo is een ISO gecertificeerd bedrijf en die zekerheid wordt door onze klanten zeer gewaardeerd. Wij kennen het klappen van de zweep en dat merk je al bij het eerste contact. dan willen wij nog wel eens iemand "doorzagen" (in plaats van het materiaal) om erachter te komen wat diegene nu precies nodig heeft en wat hij ermee gaat doen. Door een proactieve houding van onze verkopers helpen wij u om kwaliteitsproblemen te voorkomen.

 

Milieu
Milieuaspecten zijn "hot". In ons leveringsprogramma vindt u de aluminium legering 6026 aan. Dit kortverspanende materiaal is loodarm en voldoet aan de nieuwste Euro Norm die door "Brussel" is voorgeschreven. wij voeren dit materiaal uit voorraad!

 

Vragen
Mocht u onverhoopt iets niet vinden op deze internetsite en het heeft maar enigszins met metaal te maken, schroom dan niet ons te bellen en ons uw vraag voor te leggen.

Heel veel succes toegewenst!

Directie en medewerkers Metaalketen Hengelo

Contactgegevens

Adres
Topaasstraat 45
7554 TJ Hengelo
Telefoonnummer
(074) 243 64 55
Faxnummer
074-2915029

Sponsoren