Odin Groep

Bij Lesscher IT draaien we al meer dan 16 jaar mee. In die tijd zijn wij voor vele organisaties in (Oost-) Nederland een vaste partner in automatisering geworden. Maar ook buiten die regio zijn we intussen goed vertegenwoordigd. We helpen onze klanten met advies, aanleg, onderhoud en beheer van complexe IT-infrastructuren. Met deze aanpak spreken we zowel kleine als grote ondernemingen aan en kunnen we ook veel gemeenten en (semi) overheidsorganisaties tot onze klanten rekenen.

Naast automatisering is Lesscher IT actief op het gebied van softwareontwikkeling. Met een breed pakket bedrijfsondersteunende software beschikken we over oplossingen zoals bedrijfsadministratie-, rapportage-, workflow-, portal- en alarmeringssoftware.


Onze visie
Onze visie is helder en eenvoudig. Wij nemen onze klanten de IT-zorgen uit handen en garanderen dat de zaak blijft draaien. Wij zorgen voor rust in de tent. En daarbij komt ons allround specialisme prima van pas. Want onze visie reikt verder dan alleen automatisering en softwareontwikkeling.

Ook in de wereld van detachering en telecommunicatie voelen we ons prima thuis. Dankzij onze brede vakkennis hebben onze klanten één aanspreekpunt voor hun totale automatisering. In vergelijking met vele andere lokale leveranciers biedt onze gecertificeerde werkwijze beduidend meer zekerheid. Maar onze heldere, nuchtere aanpak maakt ons ook tot een goed alternatief voor de grote landelijke automatiseerders.

De ideale combinatie van allround specialisme en een heldere, nuchtere aanpak

Contactgegevens

Adres
Expostraat 50
7556 BE Hengelo
Telefoonnummer
074 - 240 46 46
Faxnummer
074 - 240 46 10

Sponsoren