Home / Leden / Overzicht / ANZON Zonne-energie

ANZON Zonne-energie


Anzon Zonne-energie ontwerpt, levert en installeert zonnestroom - installaties op maat in oost-Nederland.

Bij de oprichting in 2012 hebben wij ons als doel gesteld om onze klanten te helpen bij het investeren in duurzame energie oplossingen. Toen vooral zonnepanelen en collectoren, maar altijd met een waarborg voor service en garantie.

Energieadvies op maat

Duurzame energie is maatwerk. Alleen met een individuele benadering, waarbij we verder kijken dan vandaag, kunnen we jouw energiebehoefte optimaal verduurzamen.

Zonnepanelen selectie

Nog steeds de meest voor de hand liggende optie voor duurzame energie omdat de investering en het rendement vooraf goed zijn vast te stellen. We gebruiken daarvoor alleen panelen van de meest gerenommeerde fabrikanten zoals Q CELLS en LG. Fabrikanten met vestigingen in Europa en vertegenwoordigd door onze partners. Hiermee zijn prestaties, garanties en nazorg verzekerd.

Omvormer met maximaal rendement

Zonder omvormer geen stroom uit zonnepanelen wat direct aangeeft hoe belangrijk dit onderdeel is en moet daarom altijd uitvoerig worden besproken. Toch gaat bijna altijd de eerste aandacht uit naar de panelen. Welk type omvormer voor u de beste is kan alleen op locatie worden bepaald. We werken met merken zoals Fronius, Solax, SolarEdge en Enphase.

Montage oplossingen

Wáár je de panelen ook wilt plaatsen, we hebben het al eens gedaan. Als er geen bestaande oplossing is, dan bedenken we er zelf één.  Oplossingen voor schuine en platte daken met de gerenommeerde oplossingen van Esdec en Van der Valk, maar ook unieke op maat gemaakte oplossingen voor bijvoorbeeld in-dak montage en een vrije veld opstellingen.

Warmtepompen en installatie

Warmtepompen zullen een steeds grotere bijdrage gaan leveren aan het verduurzamen van onze energiebehoefte. Het zal één van de oplossingen worden voor het verwarmen van huis en kantoor. Ook hier streven wijn wij naar de optimale investering en de juiste prijs/ kwaliteit verhouding. Daarvoor hebben we veel onderzoek gedaan naar product, leverancier en partners. 


Adres
Oosterveldsingel 53
7558 PJ HENGELO
Telefoonnummer
074 - 410 00 00
Faxnummer
*september 2021 verhuizen wij naar de Industriestaat 220 in Hengelo
Contactpersoon
Mark Peters