Home / Leden / Overzicht / Fysiotherapie Kompas

Fysiotherapie Kompas 

Fysiotherapie Kompas werkt gericht aan verantwoord bewegen en gezond gedrag. Fysiotherapie Kompas is een praktijk voor specialistische fysiotherapie en oefentherapie in Hengelo.

Elke therapeut heeft zijn eigen specialisatie en bij ons wordt de patiënt, indien nodig, binnen twee werkdagen geholpen. De verschillende therapeuten kunnen elkaar aanvullen door samen te werken. Hierdoor kunnen wij garant staan voor kwalitatief goede zorg.

De therapeuten verwachten van de patiënten dat zij op een actieve manier deelnemen aan het herstelproces. Om zo een bijdrage te kunnen leveren aan Positieve Gezondheid. 


Wij werken vanuit onze kernwaarden Ontwikkeling, Eigenaarschap, Vitaliteit en Verbinding.


Eind 2022 hebben wij ons gevestigd in Gebouw N op het High Tech Systems Park aan de Haaksbergerstraat 67 in Hengelo

Vooruitlopend op veranderingen in de zorg gaan wij hier bedrijven ondersteunen in hun streven naar ‘𝘃𝗲𝗿𝗮𝗻𝘁𝘄𝗼𝗼𝗿𝗱 𝗯𝗲𝘄𝗲𝗴𝗲𝗻 𝗲𝗻 𝗴𝗲𝘇𝗼𝗻𝗱 𝗴𝗲𝗱𝗿𝗮𝗴’

Dit doen wij met gespecialiseerde en gemotiveerde fysiotherapeuten en oefentherapeuten. Hiermee staan we garant voor brede, kwalitatief goede zorg.

Vragen over onze diensten en wat wij mogelijk voor u en uw medewerkers kunnen betekenen? Schroom dan niet om contact op te nemen.

Adres
Haaksbergerstraat 67
7554 PA Hengelo
Telefoonnummer
074-2504134