Home / Leden / Overzicht / Kappersgroothandel Van Rijn B.V.

Kappersgroothandel Van Rijn B.V.

Welkom bij kappersgroothandel van Rijn.

In de 65 jaar dat wij bestaan hebben wij ons ontwikkeld tot de grootste regionale groothandel van Oost Nederland.

Sinds 1989 zijn wij, na vele jaren in Enschede gevestigd te zijn, verhuisd naar de amarilstraat op het industrieterrein Twentekanaal in Hengelo(naast de Makro).

In onze shop verkopen wij naast artikelen als tondeuses, scharen, watten, kammen & borstels, enz. enz. ook alle bekende merken zoals:

Goldwell, Wella, L'Oreal, Schwarzkopf, Keune, Imago, enz.

 

Ook proberen wij een aantal keren per jaar cursussen en workshops te organiseren voor een leerzame en gezellige avond met collega's.

 

Waarmee kan van Rijn u helpen.

Bij kappersgroothandel van Rijn vind U alles van watergolfrollers tot complete kapsalon interieurs. In onze koffiehoek bijvoorbeeld kunt U behalve een kopje koffie ook make-up, Biodermal, luxe geuren en haarmode vinden.

Ook hebben wij een gedeelte waar U sterk afgeprijsde artikelen kunt verkrijgen, en in onze shop staan de rest van de artikelen per merk en artikelsoort overzichtelijk gesorteerd zodat U gemakkelijk kunt vinden wat U zoekt.

 

Tevens hebben wij een eigen lijn producten die behalve van zeer goede kwaliteit, ook nog een zeer prettig geprijsd zijn. Deze lijn omvat producten als blondeerpoeders, oxycreme's, permanentvloeistoffen, verkoopartikelen, enz. enz.

Adres
Amarilstraat 5
7554 TV Hengelo
Telefoonnummer
(074) 291 85 46
Faxnummer
(074) 242 21 48