Home / Leden / Overzicht / Prescan Nederland

Prescan Nederland

Prescan Total Body Scan, Marktleider in preventief medisch onderzoek

Prescan is al jaren actief met de Total Body Scan en is marktleider op het gebied van preventief medisch onderzoek in binnen- en buitenland. Zo hebben we reeds tienduizenden tevreden klanten in onder andere Nederland, Duitsland, Engeland en Oostenrijk.   

Waarom een Total Body Scan? 
Misschien vermoedt u dat er ‘iets aan de hand’ is maar komt u er maar niet achter waar de klachten vandaan komen. Of misschien wilt u gewoon uit voorzorg uw gezondheid eens goed laten onderzoeken. De preventieve onderzoeken via Prescan zijn er voor iedereen die wil weten hoe het met zijn of haar gezondheid is gesteld. 

“Hoe eerder kanker ontdekt wordt, hoe meer kans op genezing” 
(bron: VUmc Cancer Center Amsterdam)  

Bij veel mensen wordt een aandoening pas ontdekt als er al langere tijd klachten zijn. De kans op genezing of stabilisatie van een ziekte is echter meestal veel groter als de oorzaak van de klachten in een vroeg stadium ontdekt en behandeld wordt. Preventief onderzoek met bijvoorbeeld MRI- en CT-scans stelt u in de gelegenheid om er op tijd bij te zijn of gewoon om meer zekerheid te krijgen over uw gezondheid. Dat is vaak een hele geruststelling. 

Het heft in eigen handen

U kunt met of zonder verwijzing terecht bij Prescan. De onderzoeken kunnen dus op aanraden van uw arts maar ook op eigen initiatief aangevraagd worden. Welke weg u ook kiest, vanaf het moment dat u Prescan belt, heeft u contact met verpleegkundige coördinatoren die uw vragen kunnen beantwoorden, een luisterend oor bieden en uw aanvraag in behandeling kunnen nemen. Wij zijn er voor u. Maak er gebruik van!

Adres
Amarilstraat 20
7554 TV Hengelo
Telefoonnummer
(074) 255 92 55
Faxnummer
(074) 255 92 60