United Springs BV


Welkom

Het principe van een goede veer is niet zo veel veranderd sinds de oprichting van het eerste bedrijf in 1923 onder de naam BV Hengelose Verenfabriek Bakker. Wat wel is veranderd is de kwaliteit, efficiency en technologie van de productieprocessen, de toepassing van nieuwe materialen en het prestatieniveau van de veren.


United Springs B.V., Nederland

United Springs B.V. in Hengelo (strategisch dichtbij de Duitse grens gelegen), bestaat uit de Business Units HVB en Atlas en is onderdeel van Allevard Rejna. Wij zijn gespecialiseerd in ontwerp, ontwikkeling en productie van nauwkeurige precisieveren en stans/buig producten. Hiermee bedienen wij veeleisende markten zoals de auto-industrie, electronica-branche, verpakkingsindustrie, consumentenartikelen-industrie en kantoorautomatisering-branche.

United Springs B.V. is gecertificeerd overeenkomstig de wereldwijd erkende kwaliteitsnormen ISO 9001:2000 en ISO/TS 16949:2002.


Missie:
Als co-producer willen wij waarde toevoegen aan de ontwikkelingen, innovaties en bedrijfsvoering van onze klanten.

Visie:
In een zich veranderende en transparante omgeving willen wij ons onderscheiden door het bieden van Zekerheid door Dynamiek.

Contactgegevens

Adres
Petroleumhavenstraat 14
7553 GS Hengelo
Telefoonnummer
(074) 255 54 44
Faxnummer
(074) 291 18 19

Sponsoren