Van Dorp Installaties

Van Dorp installaties bv is een landelijk werkend installatiebedrijf met vestigingen in, Amersfoort, Amsterdam, Breda, Deventer, Heerenveen, Helmond, Hengelo, Rotterdam, Oud-Beijerland, Uden, Venlo, Zevenaar en Zoetermeer. Het bedrijf telt circa 900 medewerkers. Als totaalinstallateur bieden wij een totaalpakket aan technische diensten en kunnen wij alle techniek in gebouwen zelfstandig ontwerpen, realiseren en beheren.

Op deze wijze houdt Van Dorp installaties het overzicht over het totale installatiepakket en kan zo efficiënt inspelen op de wensen en behoeften van de klant. In de bedrijfsvoering is het kwaliteitsaspect van groot belang. Ook kennis en respect voor de klant, het product, de mensen en het milieu staan bij ons bedrijf hoog in het vaandel.

Alle installaties die Van Dorp installaties verzorgt en onderhoudt zijn duurzaam, energiezuinig en optimaal in gebruik. Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe methodieken en technologieën om onze producten en diensten nog beter te laten aansluiten op de wensen en behoeften van onze klanten. Wij houden daarbij rekening met ons milieu en onze leefomgeving.

Contactgegevens

Adres
Platinastraat 47
7554 NC Hengelo
Telefoonnummer
(074) 249 87 10
Faxnummer
(074) 249 87 11

Sponsoren