Home / Actueel / Bijeenkomst over cybercrime: Better Safe Than Sorry - 29 juni

Bijeenkomst over cybercrime: Better Safe Than Sorry - 29 juni


De (georganiseerde) misdaad heeft inmiddels volop de mogelijkheden van de digitale snelweg ontdekt voor criminele, ondermijnende activiteiten: phishing, ransomware, CEO- en WhatsApp-fraude, spyware om maar enkele vormen te noemen. Better Safe Than Sorry is een congres voor u als ondernemer, uw onderneming en uw medewerker(s).

Daniel Verlaan, techjournalist bij RTL en het cybercrimeteam van de politie-eenheid Oost-Nederland brengen ondernemers op de hoogte van actuele ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity. Zij geven tips en informatie over wat ondernemers preventief kunnen doen om te voorkomen dat hun onderneming ten prooi valt aan een of andere vorm van cybercrime. De impact is groot, een slachtoffer doet op Better Safe Than Sorry zijn verhaal. Daarnaast kunt u genieten van een heerlijk diner en is er voldoende tijd om te netwerken tijdens de afsluitende borrel.

De Grolsch Veste, FC Twente
De toegang is gratis, aanmelden kan op de site van Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland. Op de site staat het complete programma. Het congres vindt plaats donderdag 29 juni 2023 in De Grolsch Veste van FC Twente in Enschede, inloop vanaf 16.30 uur. U bent welkom met maximaal 4 werknemers van uw organisatie.

Better Safe Than Sorry is een initiatief van Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland, startpunt voor Publiek-Private Samenwerking in de provincies Gelderland en Overijssel. U vindt meer informatie in de de digitale flyer->

(op verzoek van PVO Oost Nederland plaatsen wij deze uitnodiging. Let op: BIT is dus geen organiserende partij! Aanmelden kan via de website van het Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland)

Voor ondernemers aansluitend op dit thema bestaat de mogelijkheid een stand aan te vragen op de marktplaats die naast het plenaire gedeelte plaatsvindt.
Voor meer informatie over de mogelijkheden kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Carmen Cattier, carmen.cattier@pvo-oostnederland.nl, telefoon 06-5351 5780.