Opknappen zuidelijke aanvoerwegen High Tech Systems Park
Geplaatst op 12 januari 2018

De gemeente Hengelo is al geruime tijd bezig met de revitalisering van het bedrijventerrein Twentekanaal. Ditmaal gaat het gebied tussen de Diamantstraat en het High Tech Systems Park in Hengelo op de schop. De wegen zullen worden voorzien van nieuwe goten, kantopsluitingen en een nieuwe asfalt deklaag. Ook worden de inritten en parkeerplaatsen opnieuw ingericht. 


Uitnodiging inloopbijeenkomst


Bedrijven, die gevestigd zijn in het gebied zijn inmiddels uitgenodigd voor een informatie bijeenkomst op  maandag 22 januari 2018, van 17:00 - 19:00 uur. Maar ook andere geinteresseerde ondernemers zijn van harte welkom. 

Locatie: Restaurant SFC, navigatieadres is Robijnstraat 21 (Thales parkeerplaats, ingang zuid). U kunt de borden HTSP volgen.


Medewerkers van de gemeente en van aannemer Reef Infra zijn bij de bijeenkomst aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Ze lichten de werkzaamheden, fasering en planning toe. De bijeenkomst heeft een inloopkarakter; u kunt komen wanneer het u het beste uitkomt.


Voor vragen of informatie kunt u contact opnemen met projectleider Theo Kupper of projectmedewerker Ingrid Leushuis van de gemeente, via het algemene  telefoonnummer 14 074. Of via mail: gemeente@hengelo.nl, onder vermelding van "bedrijventerrein Twentekanaal(HTSP2).

Sponsoren