Terugblik HRM bijeenkomst
Geplaatst op 27 mei 2021

Terugblik HRM bijeenkomst

BIT heeft op 17 mei een (online) bijeenkomst voor alle HRM professionals die werkzaam zijn bij de grote werkgevers op het bedrijventerrein Twentekanaal georganiseerd.

Waarom deze bijeenkomst?

Wat ons bindt als bedrijven is het gebied waar we gevestigd zijn. We lopen vaak tegen dezelfde vraagstukken aan, maar weten elkaar nog niet altijd goed te vinden voor het oplossen van deze vraagstukken. Wij geloven erin dat wanneer de HRM professionals elkaar leren kennen, zij elkaar beter kunnen versterken.

Elkaar versterken begint met elkaar leren kennen. Daarom werd een online bijeenkomst georganiseerd waarbij de HRM professionals van de grote werkgevers op het Twentekanaal elkaar tijdens een aantal online speeddate ronden leerden kennen.

Voorafgaand aan de speeddate ronden deelde Luuk Collou, ssociate Lector Human Resource Management bij het lectoraat Strategisch HRM van Saxion, zijn vernieuwende en prikkelende kennis op het gebied van HRM.

Na afloop hebben alle deelnemers elkaars contactgegevens gekregen, zodat het contact in het vervolg sneller gelegd is. Wij kijken terug op een geslaagde bijeenkomst, die zeker een vervolg krijgt!

Sponsoren