Thuiswerken of naar kantoor?
Geplaatst op 2 september 2021


De zomervakantie is voorbij en de meesten van ons zijn weer volle bak aan het werk. Ook de nieuwsbrief van Twente Mobiel is weer terug van de vakantie. In onderstaande editie leest u de laatste duurzame en slimme mobiliteitsupdates.

Onderzoek wijst uit: thuiswerken is een blijvertje

Nederlandse bedrijven willen ook na de coronacrisis fors inzetten op thuiswerken. Dat blijkt uit een groot onderzoek van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, waaraan ruim 1.100 bedrijven met meer dan 100 medewerkers mee hebben gedaan.

 

Subsidie voor thuiswerken of duurzaam naar kantoor

De zomervakantie zit er weer op. Dat betekent dat we weer vol aan de bak gaan. Wellicht maakt u de keuze om werk te blijven maken van thuiswerken, zoals de werkgevers in het bovenstaande artikel. Ook dan helpen we u graag op weg. Wilt u weten hoe? Lees dan verder.

 

Wanneer het weer mag, gaat u dan fietsend terug naar kantoor?

Wist u dat de helft van de medewerkers in Overijssel binnen 15 km van zijn of haar werk woont? Het is een mooie gelegenheid om medewerkers te stimuleren om te fietsen, wanneer zij weer terug mogen naar kantoor.

Wij bieden u en uw medewerkers de mogelijkheid om een week lang gratis en vrijblijvend een e-bike of speed pedelec te proberen voor woon-werkverkeer.


Doet uw organisatie mee met Fiets naar je Werk-dag?

Op 16 september vindt de jaarlijkse Fiets naar je Werk Dag plaats. Of u nou thuiswerkt of toch naar kantoor moet. Iedereen kan meedoen. Hoe het werkt? Dat leest u in dit artikel.


GOAN! Nieuwe reis-app voor Twente gelanceerd

Reizigers in Twente kunnen binnenkort hun complete vervoer van deur tot deur plannen met behulp van de nieuwe reis-app GOAN! Met de introductie van de nieuwe vervoers-app loopt Twente landelijk voorop.


Volle kracht vooruit met MONO-zakelijk om stijgende trend slachtoffers te keren

MONO sprak met voormalig minister Cora van Nieuwenhuizen over haar visie over de werkgeversaanpak ‘MONO-zakelijk’. Haar hoofdboodschap is dat we volop door moeten met MONO-zakelijk, en dat de groep die ook tijdens coronatijd mobiel moet zijn extra aandacht verdient.Sponsoren