Home / Actueel / Bedrijvenbijeenkomst Duurzame Energie

Statafelmarkt duurzame energie voor bedrijven

Samen werken aan een gezond, groen en energieneutraal Hengelo

Duurzaamheid; we horen het woord tegenwoordig erg vaak vallen. Misschien roept het bij u als ondernemer vragen op. Hoe kan ik zelf verduurzamen tegen schappelijke kosten? En hoe zit het met subsidies en advies? Wat gebeurt er in mijn omgeving? Hoog tijd om elkaar na de zomervakantie te zien en te spreken. Daarom nodigen we u uit voor een bedrijvenbijeenkomst duurzame energie op:

Maandag 25 september van 15.30 tot 18.30 uur
Campus Business Center, Jan Tinbergenstraat 202, Hengelo

Tijdens de statafelmarkt kunt u in gesprek gaan over veel verschillende thema’s. De gemeente Hengelo praat u hier graag bij over de plannen rond wind- en zonne-energie. Stel uw vragen over isoleren, subsidies en dakconstructies. Of praat met collega-ondernemers, zoals IKEA en The Green Box, over hun innovaties en ervaringen op het gebied van verduurzamen. Ook is de gemeente Borne aanwezig. Net als Omgevingsdienst Twente (ODT), Energie van Hengelo en Enexis.

Laat u inspireren door Generaal Tom Middendorp, oud-militair en schrijver van het boek ‘Klimaatgeneraal’. Hij vertelt over klimaatverandering en wat we eraan kunnen doen.

Daarna is er genoeg tijd om bij te praten met een hapje en een drankje.

Kortom; dit wilt u niet missen!

Kijk voor meer informatie op www.hengelo.nl/statafelmarkt.


We zien u graag op 25 september!