Home / Over BIT

Samen maken we er werk van

BIT is de belangenvereniging vóór en dóór ondernemers gevestigd op het bedrijvenpark Twentekanaal. Ze behartigt deze belangen al sinds 1992. BIT zorgt ervoor dat ondernemen goedkoper, duurzamer en veiliger wordt. Alle bedrijven en ondernemers (groot en klein) gevestigd op het bedrijvenpark Twentekanaal kunnen lid worden van BIT en profiteren van alle voordelen.

Voordelen

Eén van de doelstellingen van BIT is het behouden en verbeteren van de kwaliteit van het bedrijvenpark. Daarnaast zorgt BIT voor onder andere voordelige samenwerkingscontracten. U kunt hierbij denken aan gezamenlijke energie-inkoop. Alle bedrijven gevestigd op het bedrijvenpark Twentekanaal kunnen lid worden van BIT. Afhankelijk van de grootte van uw bedrijf zijn er verschillende voordelen.

Benieuwd naar de voordelen voor uw bedrijf? Wilt u een overzicht zien van alle doelstellingen van BIT? Klik dan hier.

Parkmanagement

Sinds juli 2005 heeft BIT een parkmanager ingehuurd die zorg draagt voor de verschillende projecten. Parkmanagement op Bedrijvenpark Twentekanaal staat voor vitaal, veilig en voordelig ondernemen. Meer weten van het parkmanagement of een overzicht van alle projecten die het parkmanagement voor BIT uitvoert? Klik dan hier.

Gemeente

De ondernemers van BIT werken samen met de gemeente om zo het bedrijvenpark Twentekanaal nog aantrekkelijker te maken. BIT heeft elke twee maanden overleg met de gemeente Hengelo. Op deze manier kan het bedrijvenpark wat betekenen voor Hengelo, en kan de gemeente helpen met het nog aantrekkelijker maken van Twentekanaal.

Lid worden? Wilt u ook profiteren van dit samenwerkingsverband? U kunt uw bedrijf of onderneming opgeven voor lidmaatschap. Hebt u nog vragen? Neem dan contact op met de parkmanager.