Home / Collectief / Beveiliging RJ Safety & Security

Beveiliging door RJ Security

RJ Safety & Security – collectief partner BIT bedrijventerrein Twentekanaal te Hengelo

Met ingang van januari 2023 is RJ Safety & Security aangesteld als collectief partner van BIT bedrijventerrein Twentekanaal te Hengelo voor veiligheids- en beveiligingsdiensten.


RJ Security

RJ Safety & Security is in 1997 in Enschede opgericht en heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot specialist op gebied van dienstverlening in de beveiligingsbranche. Wij zijn doorgegroeid tot het grootste beveiligingsbedrijf in Oost Nederland. Om u een indruk te geven van onze dienstverlening is hieronder een toelichting te vinden van de oplossingen.


Bij RJ Safety & Security werken we vanuit deze bedrijfsonderdelen:

Onze security tak bevat een breed spectrum aan beveiligingsoplossingen. Een greep uit de dienstverlening die we hiermee bieden:

 • Alarmopvolging (zowel zakelijk als prive objecten)
  Wij doen de opvolging voor de inbraak- en brandalarmen, komen ter plaatse, inspecteren de locatie, voeren benodigde taken uit en rapporteren onze handelingen.
 • Mobiele surveillance (surveillance taken)
  Met 14 voertuigen verzorgen wij 24/7 surveillance taken voor bedrijven, bedrijventerreinen of particulieren.
 • Opening-, brand- en sluitrondes (vaak in combinatie met alarmopvolging)
  Hiermee neemt u de verantwoordelijkheid weg bij uw werknemer(s).
 • Objectbeveiliging (vaste menselijke bewaking, vaak bij grote(re) bedrijven)
  Bij grote(re) bedrijven wordt er vaak nog met fysieke beveiliging gewerkt. Wij bieden 24/7 inzet voor objectbeveiliging.
 • Evenementenbeveiliging
  Van klein tot groot evenement staan wij met onze gepassioneerde medewerkers voor u klaar. Elk evenement is maatwerk, wij informeren u graag.

RJ Video en Service centrale (meldkamer)

Met onze (EN50518 gecertificeerde) meldkamer bieden we opdrachtgevers een veelvoud van dienstverlening 24/7. Wij zijn één van de weinige beveiligingsbedrijven die een eigen, professionele meldkamer hebben. Wij richten ons hiermee voornamelijk op de zakelijke klant op gebied van:

 • Camerabeveiliging
  Camerabeveiliging wordt ingezet op bedrijventerreinen, voor de bewaking van bedrijfsterreinen en op vaste objecten. Dit kan middels thermische triggering, beweging of detectievlakken. Zowel tijdelijk als permanent. Voornamelijk in combinatie met de mobiele surveillance. Tevens doen we surveillance rondes op afstand, uitgevoerd door de centralist.
 • Teledienstverlening
  Met onze teledienstverlening nemen we storingstelefonie en/of helpdesklijnen over en zetten meldingen op basis van prioriteit door naar dienstdoende monteur. Dit kan binnen- of buiten kantoortijden een welkome dienstverlening zijn.
 • Monitoring
  Wij bieden monitoring van installaties of machines. Denk hierbij aan koelinstallaties, luchtinstallaties, ventilaties, productieprocessen, camera’s, etc. Alle technische installaties die op afstand middels triggering gemonitord kunnen worden.
 • Persoonsalarmering
  Wij bieden persoonsalarmering voor medewerkers die veelal individueel werkzaam zijn en daarmee een bepaald risico lopen op onvoorspelbare situaties. Deze medewerkers krijgen een ‘noodknop’ middels een fysieke knop en/of een app waarmee ze in direct verbinding staan met onze meldkamer. In een noodgeval is er direct contact met hulpdiensten.

Consultancy

Door onze jarenlange ervaring hebben we uitgebreide kennis opgedaan op gebied van security management en calamiteitenmanagement. We kunnen u met ervaren en opgeleide consultants bijstaan bij uw security vraagstukken. Heeft u behoefte aan een veiligheidsscan van uw organisatie/buitenterreinen staan wij graag met raad en daad voor u klaar.

Beveiligingsoplossingen

Samengevat zorgt RJ Safety & Security met een breed assortiment aan beveiligingsoplossingen voor vrijwel elke organisatie de geschikte vorm van beveiliging. Uiteraard combineren we graag zaken en zorgen we daarmee voor een maatwerk aanpak. Wilt u meer informatie of een vrijblijvend beveiligingsadvies, neem contact met mij op via telefoon, email of whatsapp.

Contactpersoon

Elco Kuipers, Senior accountmanager 
Mail: e.kuipers@rjsecurity.nl
Telefoon: 06-13471706
Website: www.rjsafety-security.nl 


Om het voor u als BIT partner nog aantrekkelijker te maken om u aan te sluiten bij RJ Safety & Security hebben we speciale tarieven voor BIT-leden en aangesloten bedrijven.

Voor meer informatie en collectieve prijsafspraken en aanbiedingen, neem contact met ons op of neem een kijkje op de website!