Home / Parkmanagement

Parkmanagement Twentekanaal

In 2005 is parkmanagement geïntroduceerd op ons bedrijventerrein. Parkmanagement op Bedrijvenpark Twentekanaal staat voor een vitaal en veilig bedrijvenpark, met een aantrekkelijk vestigingsklimaat. Een terrein dat er ‘knap’ bijligt is van groot belang. Het maakt een goede indruk op bezoekende klanten, het vastgoed behoudt haar waarde, de werkomgeving is een stuk plezieriger.

Doel

Het doel van Parkmanagement is om, met een gezamenlijke inzet, de kwaliteit van het bedrijvenpark te verbeteren en te borgen zodat een duurzame, representatieve en veilige werkomgeving ontstaat waarin het aanwezige vastgoed haar waarde behoudt en er een aantrekkelijk vestigingsklimaat ontstaat.

Schoon, heel en veilig

De basisvoorwaarden voor elk bedrijventerrein zijn schoon, heel en veilig. Het schouwen van de buitenruimte met vertegenwoordigers van gemeente en bedrijven zorgt voor een helder inzicht in verbeterpunten.

Samenwerking in collectieve beveiligingsprojecten leidt tot mooie resultaten: afname van het aantal inbraken en andere vormen van criminaliteit. Het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) is dan ook op bedrijventerrein Twentekanaal van toepassing.

Voordelen door gezamenlijk inkopen

Het bundelen van de vraag naar producten en diensten levert meerdere voordelen op. Samenwerking met lokale aanbieders van beveiliging, afvalverwerking en schoonmaakdiensten leidt tot scherpe prijzen en betere kwaliteit. Op regionaal niveau maken wij afspraken met aanbieders van (duurzame) energie, glasvezelnetwerken of aanvullend openbaar vervoer.


Contact

Wilt u meer weten over Parkmanagement op Twentekanaal?

Neem contact op met parkmanager Gerdi de Vries.

Email: parkmanager@twentekanaal.com
Telefoon: 06 5325 0351

Neem contact op met relatiebeheerder Dagmar Boerrigter.

Email: info@twentekanaal.com
Telefoon: 06- 4680 6781