Home / Collectief / Korting op veiligheidsopleidingen

Veiligheidsopleidingen

BIT bemiddelt in de organisatie van onder andere arbo- en veiligheidsopleidingen en AED-apparatuur.

Met het Instituut voor Veiligheid & Milieu (IVM) zijn collectieve afspraken gemaakt over een groot aantal opleidingen waaronder de bedrijfshulpverlening (BHV), VCA en hijs- en heftrucktrainingen. Leden kunnen met korting hun werknemers laten opleiden op het trainingscentrum van IVM in Hengelo. Cursussen kunnen uiteraard ook op uw locatie worden verzorgd.

Welke bedrijven zijn verplicht BHV’ers op te leiden?

Het is de verantwoordelijkheid van werkgevers om te zorgen voor een goede bedrijfshulpverlening als onderdeel van het arbeidsveiligheidsbeleid.

Dit betekent dat er altijd voldoende BHV'ers aanwezig moeten zijn, afhankelijk van de risico's in uw bedrijf (denk aan gevaarlijke stoffen, locatie, aantal medewerkers en bezoekers, enzovoort).

Uw risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) kan meer inzicht bieden in de risico’s van uw bedrijf en dient als basis voor uw bedrijfshulporganisatie.

Naast het verzorgen van veiligheidstrainingen, kan IVM u ook ondersteunen met verschillende adviesdiensten over de RI&E en uw complete bedrijfsnoodorganisatie, inclusief crisismanagement.

Tarieven

BIT heeft collectieve afspraken gemaakt met IVM over de veiligheidsopleidingen.

Voor groepen kunt u bij IVM een maatwerkofferte aanvragen.

Wilt u meer informatie over cursusdata en aanmeldingen? Neem dan contact op met Michel Jaarsma. Zijn contactgegevens staan hieronder.

Contactgegevens Instituut voor Veiligheid & Milieu:

De heer M. (Michel) Jaarsma
06 – 22 79 71 27
088 - 166 30 00
m.jaarsma@werkveilig.nl 
www.werkveilig.nl