Home / Parkmanagement / Veiligheid

Veiligheid op het bedrijventerrein

Veiligheid is een belangrijk thema voor de ondernemers op het bedrijventerrein. Daarom werkt de ondernemersvereniging samen met de overheid en de bedrijven aan het op peil houden en verbeteren van de veiligheid op het terrein. In samenwerking met de gemeente Hengelo, de politie en de brandweer is het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) behaald. Een aantal verzekeringsmaatschappijen geven daarom korting op de premie van hun bedrijfsschadeverzekeringen. Een kopie van het certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen van het BIT kunt u hier downloaden.

Binnen de samenwerkingsverbanden van KVO wordt er veel aandacht geschonken aan cybercrime en wat u als ondernemer daar tegen kunt doen.

Calamiteitenkaart

Verder heeft de KVO werkgroep een CALAMITEITENKAART opgesteld. U kunt deze downloaden of bestellen bij het secretariaat BIT. Deze kaart is bedoeld om snel contact te kunnen maken met professionele hulp van buiten in geval van een ernstig incidient in uw bedrijf of omgeving.

Veiligheid

Wilt u meer weten over  veiligheid in uw bedrijf, ga dan naar de website van het CVV . Hier leest alles over maatregelen die uw onderneming en uw bedrijfsprocessen veiliger maken: cybercrime en wat er tegen te doen; veilig internetten, tien gouden tips om overvallen te voorkomen; nuttige preventietips tegen inbraken, gratis veiligheidsscans en nog veel meer.