Home / Actueel / BIT Algemene Ledenvergadering

BIT Algemene Ledenvergadering - donderdag 19 oktober 2023

Het verheugt ons u uit te nodigen voor de Algemene Ledenvergadering van onze actieve ondernemersvereniging. Deze vergadering belooft een bijeenkomst vol inspiratie te worden, waarin we diverse belangrijke onderwerpen bespreken.  Uw aanwezigheid en betrokkenheid worden zeer op prijs gesteld.

Datum:           donderdag 19 oktober 2023
Tijd:                16.00 uur, inloop vanaf 15.30 uur
Locatie:          Rocar-Tech, Granaatstraat 38, Hengelo

Te gast bij Rocar-Tech
Rocar-Tech is ook dit jaar weer hoofdsponsor van de Twente Rally. De Twente Rally heeft ook een proef op het bedrijventerrein Twentekanaal. Ter gelegenheid van de Twente Rally heeft Rocar-Tech een mooie tent staan, waar wij als BIT gebruik van mogen maken. Tijdens de ledenvergadering wordt er uiteraard aandacht besteed aan de rally.

Agenda
Tijdens de algemene Ledenvergadering zullen we onder andere de volgende onderwerpen behandelen:

Voorafgaand aan de ALV geven het Twents Fonds voor Vakmanschap en Fysiotherapie Kompas een presentatie over de mogelijkheden om werknemers duurzaam inzetbaar te maken en te houden.
Duurzame inzetbaarheid is erop gericht mensen tot hun pensioen gezond, gelukkig en bekwaam aan het werk te houden. De focus ligt hierbij voornamelijk op arbeidsomstandigheden, vitaliteit en een leven lang ontwikkelen (LLO).

IKBINDR door Twents Fonds voor Vakmanschap
Via de publiekscampagne IKBINDR worden inwoners van Twente getriggerd en gemotiveerd om te investeren in zichzelf, door gebruik te maken van de scholingscheque en/of het loopbaangesprek. Het IKBINDR platform verbindt werkgevers, onderwijs en overheid in Twente onderling als het gaat om ‘Leven Lang Ontwikkelen’ duurzaam op de kaart van Twente te zetten.  Samenwerken is hierbij essentieel. Daarom zijn al ruim 220 werkgevers in Twente IKBINDR ambassadeur. Hiermee dragen ze als werkgever bij aan een positieve leercultuur en scholing van mensen. De scholingskosten voor opleidingen, trainingen en/of cursussen van (toekomstige) werknemers worden namelijk voor 50% gefinancierd door Twents Fonds voor Vakmanschap en de andere 50% door de werkgever.  Op 19 oktober worden de kansen van IKBINDR voor de werkgevers op het Twentekanaal toegelicht. Laat deze kans niet liggen!

Bedrijfsfysiotherapie Kompas
Hoe zorg je als werkgever dat je werknemers aan hun vitaliteit werken? Je wilt verzuim zoveel mogelijk voorkomen en vroegtijdige klachten signaleren en direct omzetten naar een gerichte actie. Je kunt dit ondervangen door bijvoorbeeld bedrijfsfysiotherapie aan te bieden.
Bedrijfsfysiotherapie kan bijdragen aan minder verzuim en meer productiviteit; maar zorgt ook voor goed werkgeverschap en laagdrempelige begeleiding voor werknemers mét en zonder fysieke klachten.
Eind 2022 heeft Fysiotherapie Kompas zich gevestigd in Gebouw N op het High Tech Systems Park.

We sluiten af met een hapje en een drankje en de gelegenheid om nieuwe contacten te leggen en uw netwerk uit te breiden.

We rekenen op uw aanwezigheid en actieve deelname aan de Algemene Ledenvergadering. Uw input en ideeën zijn van grote waarde voor de groei en het succes van onze vereniging.


Aanmelden kan via het formulier op deze pagina: https://www.twentekanaal.com/evenementen/bit-algemene-ledenvergadering/