Home / Actueel / BIT verwelkomt twee nieuwe bestuursleden

BIT verwelkomt twee nieuwe bestuursleden

Tijdens de ledenvergadering op 17 mei zijn Gert Jan Mooi en Debbie Brands benoemd als bestuurslid.

Gert Jan Mooi
Gert Jan Mooi is vestigingsleider bij Van Dorp Installaties in Hengelo. Van Dorp Installaties is sinds 2011 gevestigd aan de Parelstraat 24 en vanaf dat moment ook BIT lid. Vanaf het begin heeft Gert Jan geloofd in een vereniging welke als doel heeft ondernemers samen te brengen en daarom heeft hij altijd geprobeerd zijn steentje bij te dragen. In het bestuur neemt Gert Jan de portefeuille duurzaamheid voor zijn rekening.

Aangezien de wereld in een rap tempo veranderd en we allen te maken hebben of krijgen met de energietransitie is in opdracht van het BIT bestuur een werkplan geschreven welke beloond is door de gemeente Hengelo met een bedrag van €15000, te besteden aan ons bedrijventerrein. Dit was voor mij de bevestiging dat de BIT niet op haar lauweren rust maar doet wat nodig is om een actieve vereniging te blijven en de leden mee te nemen, maar vooral deelgenoot te maken van hoe we samen weer een stap verder kunnen komen’, vertelt Gert Jan via een videoboodschap enthousiast.

Daarnaast is Gert Jan bereid gevonden om het voorzitterschap van Sietske Smit over te nemen. De komende periode wordt deze rol overgedragen. Sietske Smit blijft bij het bestuur betrokken als secretaris.

Debbie Brands
Debbie Brands is Director Real Estate & Facility Management bij Thales. Vanuit haar rol is zij ook verantwoordelijk voor het High Tech Systems Park. Het High Tech Systems Park maakt onderdeel uit van het bedrijvenpark Twentekanaal. Debbie zal zich als algemeen bestuurslid inzetten voor de verbinding tussen beide gebieden en het realiseren van kruisbestuivingen en voordelen voor de gevestigde ondernemers.

 Wij wensen Gert Jan en Debbie veel succes toe.