Home / Actueel / Help ons om de veiligheid op het bedrijventerrein Twentekanaal te vergroten

Help ons om de veiligheid op het bedrijventerrein Twentekanaal te vergroten

 

Het bedrijventerrein Twentekanaal heeft het certificaat ‘Keurmerk Veilig Ondernemen’ en dit keurmerk willen wij graag behouden!

Vertegenwoordigers van de gemeente Hengelo, politie Twente, brandweer Twente, beveiliger, BIT en ondernemers hebben de afgelopen periode hard gewerkt aan de veiligheid op het bedrijventerrein Twentekanaal. Hierbij kunt u denken aan het verbeteren van de collectieve beveiliging, het stimuleren van de meldingsbereidheid en het verbeteren van het onderhoud en de bewegwijzering, maar ook aan het structureel bespreken van de incidentencijfers met politie en brandweer.

Het keurmerk heeft zich bewezen als een effectief instrument om samen te werken aan de veiligheid van het bedrijventerrein. Ook geven veel verzekeraars korting aan ondernemers gevestigd op een KVO gecertificeerd bedrijventerrein. Als werkgroep willen wij ons daarom inspannen om het Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen “Continue Samenwerken” te behouden, zodat alle ondernemers blijven profiteren van de voordelen van dit keurmerk.

Wat vragen wij van u?
Wij vragen u slechts 10 minuten van uw tijd. De werkgroep levert in samenwerking met de betrokken partners de overige inspanningen voor het behouden van het keurmerk. Uw 10 minuten worden gevraagd voor het invullen van een enquête. Op basis van deze gegevens maken wij nieuwe veiligheidsafspraken en/of passen de huidige maatregelen aan.

De werkgroep verzoekt u daarom vriendelijk deze enquête vóór 22 september 2023 in te vullen.

De enquête kunt u via de volgende link invullen:

https://nl.surveymonkey.com/r/CRWRJZJ

De gegevens worden vertrouwelijk behandeld en alleen totaalcijfers worden weergegeven.
Als u in groten getale uw mening geeft over de naar uw inzicht te nemen veiligheidsmaatregelen ten behoeve van het bedrijventerrein, zijn wij in staat om hiermee snel aan de slag te gaan. De werkgroep rekent op uw steun.

Informatie
Mocht u vragen hebben over het Keurmerk Veilig Ondernemen of de enquête, neem dan contact op met BIT via parkmanager@twentekanaal.com.    

Met vriendelijke groet,

Geert Morssinkhof       

Morssinkhof Groep

Peter Brok                    

Brok Holding

Michel Jaarsma           

Instituut voor Veiligheid en Milieu (IVM)

Arjan Prins                    

Wijkagent politie Twente

Brenda Borgers            

Brandweer Twente

Sam van der Wijngaart 

Gemeente Hengelo

Patrick Keizers            

RJ Security

Gerdi de Vries              

BIT