Home / Actueel / Hulp voor ondernemers

Hulp voor ondernemers

Het is een heftige wereld waarin we op dit moment ondernemen. MKB Nederland brengt u graag op de hoogte van een aantal nieuwe activiteiten die zij voor ondernemers ontwikkeld hebben om concreet invulling te geven aan de campagne ‘Blik op de toekomst’.

Informatiepagina ‘Hulp van de gemeente’
Op deze webpagina ligt de focus op (MKB-)ondernemers in of bijna in een schuldenpositie. De gemeente biedt hen de toegangspoort naar relevante hulp, een luisterend oor en handvatten om de juiste vervolgstappen te zetten zodat ondernemers met perspectief uit hun (bijna) schuldensituatie komen.
Doel is dat ondernemers in vroeg stadium de gemeente als partner kennen en benaderen, om zo hun zoektocht naar relevante informatie en hulp makkelijker en sneller te maken.
Ondernemen.nl biedt een stappenplan met 7 stappen met de gemeente naar een oplossing.
Alle relevante informatie vindt u op pagina: Hulp van de gemeente

Informatiepagina ‘Tijdig stoppen of doorgaan’
Menig ondernemer staat voor de afweging of tijdig stoppen of doorgaan beter is. In het webinar op 14 december geeft een spreker van KVK uitleg hierover. Er is ook online meer informatie beschikbaar. Bijvoorbeeld over stoppen in 10 stappen en dat je als ondernemer altijd opties hebt. Meer informatie op: tijdig stoppen of