Home / Actueel / Korte film over bedrijventerrein Twentekanaal

Trots op ons prachtige bedrijventerrein!

Wist u dat bedrijventerrein Twentekanaal in Hengelo een van de grootste bedrijventerreinen in Noord-Oost Nederland is?

Er zijn ruim 300 bedrijven gevestigd op dit terrein en dagelijks verdienen er ca. 9000 mensen hier hun boterham. Bedrijventerrein Twentekanaal kenmerkt zich als goed bereikbaar terrein via de snelweg A35 en via het water over het Twentekanaal.

Samen met Provincie Overijssel, de gemeente en de ondernemers werken we voortdurend aan de fysieke en duurzame verbeteringsmogelijkheden om het bedrijventerrein blijvend aantrekkelijk te houden.     

Recent is onderstaande film van ons prachtige bedrijventerrein aan de zuidzijde van Hengelo gemaakt. In deze film maakt u kennis met drie verschillende ondernemers/werknemers op dit terrein: Thales, Combi Terminal Twente B.V. en Huiskes-Kokkeler Autogroep.

Stuk voor stuk bedrijven die heel tevreden zijn over locatie en bereikbaarheid, samenwerkingsmogelijkheden met andere bedrijven, onderwijsinstanties en de gunstige ligging van het bedrijventerrein.

Interesse in een kavel op dit terrein? Kijk op https://www.hengelo.nl/Ondernemers/Bedrijventerreinen/Kanaalzone.html voor meer info.