Home / Actueel / Ondernemersbijeenkomst: 'Zon op dak; wat kan wèl en wat kan nù?'

Ondernemersbijeenkomst: 'Zon op dak; wat kan wèl en wat kan nù?'


Wanneer: 27 juni van 16.00 – 18.00 uur
Voor wie: ondernemers, eigenaren en vertegenwoordigers van Overijsselse bedrijventerreinen
Locatie: Lumen Hotel & Events, Stadionplein 20, Zwolle


Toekomstbestendige werklocaties in Overijssel

Provincie Overijssel en VNO-NCW Midden nodigt u uit voor een ondernemersbijeenkomst die in het teken staat van zonne-energie.
Maandagmiddag 27 juni organiseren zij een netwerksessie waarbij ze kijken naar de praktische en technische mogelijkheden om nieuwe vormen van energie in uw bedrijf of op uw bedrijventerrein toe te passen: wat kan wèl en wat kan nù?

Programma

15:30 uur  Inloop bij Lumen Hotel & Events

16:00 uur  Welkom door dagvoorzitter Marijn de Vries

16:10 uur  Met accu’s toch een zonnedak!
Door een slim accupakket toch een groot zonnedak realiseren, ervaringen uit de praktijk. Wat zijn de tips en wat de valkuilen?

16:40 uur  Wat brengt een zonnedak op?
Peter Reidsma van het provincieprogramma 'ieder dak een zonnedak' laat zien wat de businesscase van een zonnedak is en hoe uw investering maximaal rendement kan opleveren.

17:00 uur  Afsluiting
Afronding met Eddy van Hijum, gedeputeerde provincie Overijssel en Laurens de Lange, voorzitter VNO-NCW Regio Zwolle.

17:15 uur  Netwerkborrel


Waarom deze bijeenkomst?

Energietransitie is een actueel thema. Er zijn veel redenen voor ondernemers om niet te beginnen. Hoge investeringskosten, uitdagingen met opslag en het terugleveren van energie zijn veelgehoorde bezwaren. Toch is het juist in deze tijd belangrijk dat energie beschikbaar en betrouwbaar is en dat u er als ondernemer regie over hebt.

Aan de hand van verhalen uit de praktijk hoort u in deze bijeenkomst hoe u als ondernemer aan de slag kunt gaan met het toekomstbestendig maken van uw bedrijfspand. Tijdens de netwerkborrel vertellen we u graag wat er naast zonne-energie mogelijk is om uw pand of terrein toekomstbestendig te maken.