Home / Actueel / RJ Safety & Security nieuwe collectieve beveiligingspartner

RJ Safety & Security nieuwe collectieve beveiligingspartner 

Onlangs hebben Bedrijvenpark Twentekanaal (BIT) en RJ Safety & Security een samenwerkingsovereenkomst afgesloten! Hiermee wordt er een partnerschap aangegaan op het gebied van veiligheid en beveiliging.

‘Vanaf juli 2020 is Gerdi de Vries onze nieuwe parkmanager. Zij heeft bij haar aantreden onderzoek gedaan naar wat de ondernemers vinden van het lidmaatschap en hoe wij nog meer van toegevoegde waarde kunnen zijn. In een concreet plan zijn wij nu aan de slag met de verbeterpunten. Eén hiervan is de vernieuwing van de collectieve beveiliging.

Bedrijven sluiten zich aan bij BIT omdat wij de kwaliteit van het bedrijvenpark hoog in het vaandel hebben staan. Ook de collectieve diensten horen hier bij. Door de samenwerking met RJ Safety en Security aan te gaan, verwachten wij een nog sterker beveiligingscollectief neer te zetten. Dit moet o.a. resulteren in minder incidenten door collectieve surveillance en snelle alarmopvolging’, vertelt BIT voorzitter Gert Jan Mooi.

Arjen Lammersen, Algemeen directeur RJ Safety en Security: “ Met de kennis en expertise van RJ Safety en Security wordt er een totaalpakket van beveiligingsdiensten aangeboden. Wij zien uit naar de samenwerking met de ondernemers en het BIT om op Bedrijvenpark Twentekanaal de veiligheid op het terrein te waarborgen en door te ontwikkelen. “

Ondernemersvereniging BIT
BIT is de ondernemersvereniging voor ondernemers gevestigd op het bedrijvenpark Twentekanaal. BIT zorgt ervoor dat ondernemen goedkoper, duurzamer en veiliger wordt en wat bijdraagt aan de kwaliteit die deze ondernemersvereniging nastreeft.

Wij organiseren diensten als collectieve inkoop en collectieve beveiliging, hebben diverse werkgroepen om de kwaliteit van het Twentekanaal te verbeteren en organiseren diverse netwerkbijeenkomsten. Leden verdienen meestal hun contributiebijdrage snel terug, door mee te doen met één van onze inkoopdiensten. Ruim 200 bedrijven op het Twentekanaal zijn lid van de BIT, waaronder alle grote werkgevers.