Home / Actueel / RJ Safety & Security stelt zich opnieuw voor

RJ Safety & Security stelt zich opnieuw voor

Afgelopen jaar hebben het BIT Parkmanagement en RJ Safety & Security de handen ineen geslagen en een collectieve overeenkomst afgesloten voor een goed beveiligd BIT bedrijvenpark. Met vrijwel alle BIT-leden is contact geweest en met velen is reeds een samenwerking opgestart.

Het jaar 2023 willen we gebruiken om u beter te leren kennen en meer van onze dienstverlening te laten zien, zowel via deze nieuwsbrief, informatie op de website, aanwezigheid bij de algemene ledenvergadering, enzovoort.

RJ Safety & Security werkt vanuit 3 bedrijfsonderdelen, Security, Monitoring Operations Center (meldkamer) en Bedrijfsopleidingen. Hiermee bieden we een breed pakket aan beveiligingsdienstverlening.

De afdeling security levert diensten als alarmopvolging, openings-, brand- en sluitrondes, surveillance en is 24/7 actief. Onze gecertificeerde -24/7 bereikbare- meldkamer, voor cameratoezicht en videobewaking (middels detectie) en teleservice dienstverlening voor het overnemen van storingstelefonie en helpdeskmeldingen. Tevens bieden wij mogelijkheden voor het monitoren van installaties als, productielijnen, koel- vriescellen, beveiligingssystemen, automatisch hekwerken, etc., om in geval van storing een dienstdoende monteur in te schakelen.

Wij komen graag met u in contact. Wilt u contact met ons dan kan dat dagelijks via onderstaande contactgegevens. We denken graag met u mee voor de beste veiligheids- en beveiligingsoplossingen.

Namens RJ Safety & Security,

 Elco Kuipers, senior accountmanager

Telefoon: 06-13471706

Email: e.kuipers@rjsecurity.nl