Home / Actueel / Schouw Keurmerk Veilig Ondernemen

Schouw Keurmerk voor Veiligheid op bedrijventerrein

Afgelopen donderdag is de KVO dagschouw op het Bedrijvenpark Twentekanaal Hengelo uitgevoerd. Deze schouw is onderdeel van de activiteiten om het keurmerk veilig ondernemen (KVO) te behouden. Zo'n schouw wordt 2 keer per jaar uitgevoerd, in daglicht en in de avondsituatie.

De schouw is uitgevoerd door vertegenwoordigers van de Gemeente Hengelo, Politie Eenheid Oost-Nederland, BIT, RJ Safety & Security en ondernemers. Specifiek was er tijdens deze schouw aandacht voor de staat van onderhoud, bewegwijzering, parkeren en ondermijning.

Het bedrijventerrein lag er over het algemeen netjes bij, maar uiteraard zijn er ook diverse aandachtspunten genoteerd. Vanuit de schouw heeft de werkgroep speerpunten genoteerd waarmee zij gezamenlijk aan de slag gaan. Deze speerpunten hebben betrekking op ondermijning, parkeren en (brandgevaarlijke) stalling op zowel openbaar en privaat terrein.

De KVO werkgroep blijft continu samenwerken aan een kwalitatieve- en veilige uitstraling van het bedrijventerrein Twentekanaal.

Heeft u vragen of opmerkingen over het bedrijventerrein, de schouw of het KVO keurmerk? Laat het ons weten.