Home / Actueel / Stand van zaken zonneveld Boeldershoek

Stand van zaken zonneveld Boeldershoek

De gemeente Hengelo, Vattenfall en coöperatie Energie van Hengelo organiseerden op 22 februari de eerste inloopbijeenkomst van Project zonneveld ‘Boeldershoek’.

Terugblik eerste bijeenkomst zonneveld Boeldershoek
Op woensdag 22 februari waren ruim 60 geïnteresseerden aanwezig tijdens de inloopbijeenkomst. Ze spraken met medewerkers van Vattenfall, Energie van Hengelo, gemeente Hengelo en adviesbureau Bosch & van Rijn. Er werd gesproken over de kaders en uitgangspunten van het project, het proces, de technische onderdelen, de landschappelijke inpassing en investeringsmogelijkheden. Van deze onderwerpen is een samenvatting gemaakt.

Die kunt u lezen op deze site.

Hoe nu verder? Uitnodiging voor 30 maart

Alle informatie die is opgehaald, wordt uitgewerkt en getoetst op haalbaarheid. Op donderdag 30 maart van 19:00 tot 21:00 legt de organisatie u in de Twentse Bierbrouwerij aan de Haaksbergerstraat 51 graag een aantal mogelijke ontwerpen voor waarin ze de opbrengst van de eerste bijeenkomst hebben verwerkt. U kunt dan laten weten of er een ontwerp is dat u aanspreekt en wat u graag anders zou zien. Naast het ontwerp gaan ze ook graag wat verder de diepte in over de mogelijkheden om zelf te investeren.

Vragen of wilt u liever persoonlijk in gesprek?

Mail dan naar boeldershoek@energievanhengelo.nl

Guido Weber van de Coöperatie Energie van Hengelo
Auke Doornbosch van de gemeente Hengelo
Carel Kooij van Vattenfall