Home / Actueel / Themamiddag Energie: al uw vragen beantwoord

Themamiddag Energie: al uw vragen beantwoord

De berichten volgen elkaar helaas in rap tempo op: het Nederlandse energienet loopt tegen zijn grenzen aan! Ook in Hengelo is dit de realiteit. Wat betekent dit voor uw bedrijf? En uw bedrijfsvoering? Kunt u nog wel uitbreiden bijvoorbeeld? En welke oplossingen zijn er op de korte en lange termijn?

Deze, en nog vele andere vragen zullen beantwoord worden tijdens de themamiddag Energie die BIT organiseert op dinsdagmiddag 21 november voor alle bedrijven op Twentekanaal, in samenwerking met gemeente Hengelo.

Enexis zal zelf aanwezig zijn om een toelichting te geven op de huidige situatie, waarna Transitiemakers verder ingaat op potentiële collectieve oplossingen zoals een Smart Energy Hub. Ook zal Twence een eerste toelichting geven op de plannen rondom het nieuwe regionale warmtenet, en welke kansen dit biedt voor bedrijven op Twentekanaal.

Na het plenaire deel zullen tenslotte diverse deelsessies georganiseerd worden om dieper in te gaan op specifieke thema’s zoals de informatieplicht energiebesparing, zonnepanelen, en de doelgroepgerichte aanpak van de gemeente Hengelo. De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Bent u ook aanwezig? Dit evenement is zowel voor leden als niet-leden van de ondernemersvereniging.

Meer informatie over het programma, deelsessies en aanmeldmogelijkheid, vindt u op: https://www.twentekanaal.com/evenementen/themadag-energie/