Home / Leden / Overzicht / 1voud Werken en Gezondheid

1voud Werken en Gezondheid

Niet ziek zijn en toch beter worden? Dat kan! 1voud Werken & Gezondheid helpt uw bedrijf en uw medewerkers graag vitaal en gezond te worden en blijven.

Waar doen we het voor?

Onze missie is om er samen met u voor zorgen dat al uw medewerkers:

  • Goed in hun vel zitten;
  • Gezond zijn;
  • Met plezier aan het werk zijn;
  • Voelen dat zij van waarde zijn voor jouw organisatie.

Onze visie is dat een werkgever een duurzame organisatie creëert door medewerkers te activeren, stimuleren en motiveren zelf verantwoording te nemen voor de eigen inzetbaarheid.

Passen onze doelen goed bij uw bedrijf? Oriënteer u dan eens op onze diensten en ontdek wat wij voor u, uw bedrijf en uw medewerkers kunnen betekenen.

Daadkrachtig, bevlogen, met aandacht en deskundigheid zetten wij ons en onze oplossingen in. Samen realiseren wij op een gemotiveerde manier de met u afgesproken doelen. Kort, bondig, duidelijk en 1voudig.

We bieden diensten op het gebied van werken en gezondheid. We hebben deze overzichtelijk voor u op een rijtje gezet. U kunt kiezen uit diensten van:

De meerwaarde en kracht van 1voud Werken & Gezondheid is dat we een breed assortiment aan diensten hebben gebundeld waardoor we in staat zijn u te volledig te ontzorgen en totaaladvies te geven.

Adres
Amarilstraat 28
7554 TV Hengelo
Telefoonnummer
0575-555961
Contactpersoon
Stefano van Dam