Home / Leden / Overzicht / Actief Techniek B.V.

Actief Techniek

Vanaf januari 2020 is Prima Personeel verder gegaan onder de naam Actief Techniek. Ons bedrijf heeft ruim 20 jaar ervaring in het bemiddelen van vakmensen in de sectoren metaal, installatietechniek, bouw, groenvoorziening, infra, marine & offshore en schilders. We zijn niet alleen een uitzendbureau, maar ook een opleider en bemiddelaar voor ZZP’ers.

We zijn betrokken

Bij ons staat een persoonlijke en betrokken benadering centraal. Daarom zijn wij actief vanuit verschillende vestigingen, verspreid over heel Nederland. We investeren in de relatie met jou als vakman of -vrouw en met opdrachtgevers. Bovendien zijn we écht gespecialiseerd in de technische sector; we kennen de behoeften van bedrijven en weten wat er komt kijken bij een technische baan. Ook zijn we altijd op de hoogte van wat er speelt in de branche.

We investeren in jou

Niet alleen voor een leuke baan of opdracht zit je goed bij Actief Techniek. Je kunt bij ons ook een opleiding of training volgen. Hierdoor kun jij je blijven ontwikkelen en ben je aantrekkelijker voor onze opdrachtgevers. Ook omscholing is mogelijk bij Actief Techniek.

We denken in mogelijkheden

Bij Actief Techniek geven we je graag een kans. Als jij gemotiveerd bent en graag aan de slag wilt in de technische sector, kun je zeker bij ons aankloppen. We denken in mogelijkheden, niet in beperkingen.

Adres
Diamantstraat 9
7554 TA Hengelo
Telefoonnummer
(074) 822 00 10