Home / Leden / Overzicht / Bidfood

Bidfood

Bidfood is totaalleverancier voor de foodservice markt

 Wij zijn onze klanten in horeca, catering en de institutionele markt van dienst met betrouwbare leveringen, een totaal assortiment en additionele diensten.

Met passie voor food en passie voor service werken we aan het bereiken van een gezond resultaat. Voor onze medewerkers, voor onze klanten en voor ons bedrijf. Wij nemen daarbij actief en met een eigen visie onze verantwoordelijkheid voor klanten en de maatschappij.

 

Onze core business is het leveren van alles wat onze klanten nodig hebben om gasten, cliënten, bewoners of patiënten iets lekkers voor te zetten. Van verse ingrediënten tot versbereide producten. Van kruidenierswaren tot diepvriesproducten. Van tafelservies tot schoonmaakmiddelen. Totaalleverancier zijn gaat daarbij verder dan het hebben van een uitgebreid assortiment, wij bieden klanten ook allerlei ondersteunende diensten waardoor zij nóg efficiënter kunnen werken. Inspirerende magazines, slimme bestelsystemen en een minimum aan administratieve stromen zijn daar voorbeelden van.

 


Een fijnmazig distributienetwerk, met gespecialiseerde regionale vestigingen, verscentra, distributiecentra en eigen wagenpark stellen ons daarbij in staat om op professionele en innovatieve wijze te presteren. Het zijn echter onze medewerkers die met passie voor service en passie voor food onze belofte aan klanten elke dag weer waarmaken.

Adres
Diamantstraat 18
7554 TA Hengelo
Telefoonnummer
(074) 249 04 90
Faxnummer
(074) 249 04 99