Home / Leden / Overzicht / DTK-Group B.V.

DTK-Group B.V.

Jouw partner in productontwikkeling, wereldwijd inkopen en warehousing.

Vanaf de eerste schets van je disposable of merchandise tot het moment dat het product veilig bij je wordt bezorgd is de DTK-Group jouw partner in crime. We zijn je graag van dienst van A tot Z, maar ook voor elke afzonderlijke stap in jouw bedrijfsproces ben je bij ons aan het juiste adres!

 De teams van DTK-Trade en DTK-Logistics staan voor je klaar. Er is meer mogelijk dan je denkt, samen met jou bekijken we graag alle opties. Bel, mail, app of kom gewoon langs op ons gloednieuwe kantoor aan de Binnenhavenstraat. Zo kun je direct zien hoe wij te werk gaan.

 www.dtk-group.nl


DTK-Trade B.V.

DTK-Trade is jouw partner voor ál je merchandise. Vanaf het eerste prototype tot het daadwerkelijke product: wij ontzorgen je volledig en denken graag met je mee.

Ons team staat altijd voor je klaar! Met een wereldwijd netwerk bieden wij je de beste merchandise, een groot aanbod van voordelige disposables en kwalitatief hoogwaardige bedrijfskleding.

 

DTK-Logistics B.V.

DTK-Logistics regelt alles op het gebied van opslag, warehousing en orderpicking. Wij leggen de lat hoog om jou van de beste kwaliteit te voorzien. Iedere keer opnieuw.

Met een enorme opslagcapaciteit, een enthousiast team én ons eigen WMS-systeem is jouw pakket bij ons in de beste handen. Eenmalig een order opslaan of het hele logistieke proces uit handen geven: bij DTK-Logistics kan het allemaal.

 

De Tassenkoning BV

De Tassenkoning biedt bedrijven de mogelijkheid om snel en simpel bedrukte draagtassen van papier, plastic en elk ander materiaal te bestellen.

Vikteri

Vikteri - spreek uit als 'Victory' - is groot geworden door te zorgen voor blije mensen. U blij. Uw personeel blij. Wij blij. Dit is niet alleen onze passie, wij zien het als onze verantwoordelijkheid. Met veel kennis, creativiteit en kleur zorgen wij elke dag opnieuw voor tevreden klanten. We overtreffen de verwachtingen door veelzijdige en creatieve corporate fashion, fashion and workwear concepten aan te bieden die gegarandeerd voor een glimlach zorgen. Onze missie? We design. Happy people.

www.vikteri.eu

 

Telefoonnummer
DTK-Group: 020 214 9396
De Tassenkoning: 074-2501111

E-mailadres

info@dtk-group.nl
info@dtk-trade.nl
info@dtk-logistics.nl
info@detassenkoning.nl

Website

www.dtk-group.nl
www.dtk-trade.nl
www.dtk-logistics.nl
www.detassenkoning.nl

Adres
Binnenhavenstraat 33
7553 GH Hengelo
Telefoonnummer
074-2501111