Home / Leden / Overzicht / Agumar Systems B.V.

Agumar Systems B.V.

Wij leveren een totaal pakket componenten en systemen voor het realiseren of uitbreiden van CATV en CCTV systemen, Safety en Security.

Onder de noemer bieden wij maatwerkoplossingen voor kabel- en satelliettelevisie ontvangstsystemen en verdeelnetwerken. Wij bieden zowel de mogelijkheid voor analoge, digitale (QAM) en IP-televisie als ook multimedia. Met kabeltelevisie over Cat.X bieden wij een kwalitatief hoogwaardige breedbandig kabeltelevisie distributie over uniforme databekabeling.

De CCTV systemen die Agumar levert onderscheiden zich door de kwaliteit in beeldmateriaal en techniek. Wij leveren zowel de producten als compleet ge�ntegreerde systemen. De systemen kunnen worden gekoppeld aan bestaande installaties als ook de CATV infrastructuur. CCTV transmissie over IP is voor ons de standaard. Dit zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Agumar beschikt over de expertise om complete Security systemen te ontwerpen en te realiseren. Dit kan gaan van indringingsignalering, toegangscontrole en Security Management Systemen tot complete meldkamerinrichtingen.

Voor veiligheid in gebouwen levert Agumar ontruimingsystemen conform NEN 2575. Agumar doet hiervoor de projectie, verstaanbaarheid testen en realisatie.

Naast de levering van componenten voor CATV en CCTV systemen aan (elektro)installateurs en technische diensten kunnen wij tevens complete systemen op turn-key basis realiseren.

Onze diensten houden niet op na het leveren van componenten of bedrijfsvaardig opleveren van een systeem. Ook na de garantieperiode verzorgen wij de service en onderhoud van uw systeem zodat de werking geborgd is.

Adres
Topaasstraat 7
7554 TJ Hengelo
Telefoonnummer
(074) 376 60 44
Faxnummer
(074) 376 60 68