Home / Leden / Overzicht / Appendagefabriek kolk B.V.

Over ons

Kolk is producent en leverancier van appendages zoals afsluiters, brandkranen, terugslagkleppen en toebehoren voor het waterleiding- en afvalwaternetwerk. Wij zijn expert in de toelevering aan de (drink)waterleidingmarkt in binnen- en buitenland. Naast de levering van producten, bieden wij ook specialistische projectondersteuning.

Over onze organisatie

Ons moderne bedrijf kent een rijke historie. Wij hebben een flexibele organisatie met korte communicatielijnen en een volledige focus op de behoefte van de klant. Flexibiliteit, betrouwbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid zijn de kerndoelen van de organisatie.

Onze producten en diensten

Ons assortiment bestaat o.a. uit afsluiters, brandkranen, flenshulpstukken en toebehoren. Wij hebben ons, vanuit jarenlange kennis en ervaring, gespecialiseerd in de toelevering aan de (drink)waterleidingmarkt. Onze focus voor deze markt is om als “one stop shop” te fungeren. Wij bieden ook vakkundige projectondersteuning voor de aanleg van leidingconstructies.

Kenmerken assortiment Kolk

Ons productenpakket kenmerkt zich door:

  • technisch hoogwaardige producten,
  • innovatieve oplossingen,
  • een breed assortiment, 
  • een ruime voorraad, 
  • eigen productie- en coatingfaciliteiten, 
  • korte doorlooptijden,
  • flexibele productaanpassing naar klantvraag.

Al onze producten voldoen aan alle relevante nationale en internationale normen en productkwalificaties.

Onze afnemers

Op de Nederlandse markt zijn wij sinds jaar en dag een betrouwbare partner voor de grote waterleidingbedrijven en hun toeleveranciers (aannemers). Onze producten worden voor de Europese en Afrikaanse markt afgenomen door internationale concerns en aannemers. Bekijk ook onze referenties.

Adres
Parelstraat 5
7554 TL Hengelo (O)
Telefoonnummer
+31 -74 291 89 61