Home / Leden / Overzicht / Barink Schilderwerken B.V.

Barink Schilderwerken B.V.


Barink Schilderwerken BV is een OnderhoudNL Garantie / AF-erkend allround schildersbedrijf zowel voor de particuliere als de zakelijke markt. Het bedrijf is opgericht in 1964 destijds onder de naam Schildersbedrijf G.H. Barink gevestigd te Boekelo. In 1998 heb ik, Roy van de Vegte, het bedrijf overgenomen van de heer Barink en de naam veranderd in Barink Schilderwerken BV en zijn wij verhuisd naar Hengelo.

Wij zijn o.a. zeer ervaren in planmatig onderhoud van panden, renovatie en de nieuwbouw voor particulieren en de zakelijke markt. Wij zijn erkend houtrotreparateur Repair Care. 

Hiernaast verzorgen wij naar volle tevredenheid diverse schilderwerkzaamheden uit voor VvE verenigingen, vastgoed eigenaren of vastgoedbeheer maatschappijen, diverse gemeentes, onderwijsinstellingen, interieurbouwers, aannemers, expertisebedrijven voor verzekeringsmaatschappijen. 

Wij zijn aangesloten bij de branche organisatie OnderhoudNL, Stichting Erkenningsregelingen voor het Afwerkingsbedrijf (STAF) wat nu OnderhoudNL Garantie heet en zijn tevens een erkend leerbedrijf met een samenwerkingsverband met het ROC en de Schildersvakopleiding te Hengelo.

Al onze personeelsleden zijn op het vakgebied geschoold en VCA-gecertificeerd.

 Ons pakket omvat:

- Alle voorkomende binnen- en buiten schilderwerkzaamheden.

- Meerjarige onderhoudscontracten.

- Wij zijn erkend houtrotreparateur Repair Care

- Wandafwerkingen o.a. behang, glasvlies/weefsel, vinyl ect.                       

 Naast de schilderwerkzaamheden verzorgen wij ook:

- Diverse spuitwerkzaamheden zowel buiten als binnen, bijvoorbeeld: aan gevels, damwand beplating, plafonds

  en wanden. Airless, nevelvrij verwarmt spuiten, meerkleurige muurverf, spuitpoets ect.

- Aanbrengen van Epoxy, PU vloercoatings, flakesvloeren o.a. in winkels, op galerijen, balkons en terrassen.

- Aanbrengen van brandwerende coatings.

- Leveren en plaatsen wij diverse soorten beglazingen conform de geldende normen.

 U kunt bij ons terecht voor goed en uitgebreid advies en kleuradvisering om uw pand(en) in uitstekende conditie te krijgen en ook te houden.

Een offerte is altijd vrijblijvend, waarbij wij u een scherpe prijs en een prettige samenwerking in het vooruitzicht stellen.

Voor meer informatie kunt u onze website www.barinkschilderwerken.nl bezoeken of neemt u contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Adres
Loodsstraat 18
7553 ED Hengelo
Telefoonnummer
(074) 278 34 36
Contactpersoon
Roy van der Vegte