Home / Leden / Overzicht / Bolhuis BV Schilderwerken

Bolhuis BV Schilderwerken

Introductie: 

Bolhuis b.v. Schilderwerken is een familiebedrijf uit Hengelo met meer dan 80 jaar ervaring in onderhoudsschilderwerk en beglazing. Op dit moment werkt de derde generatie Henk en Robert Bolhuis met 25 vakmensen aan de voortzetting van de zorgvuldig opgebouwde naam in ons vakgebied. 

Wij zijn sterk in:

Sterke punten van ons bedrijf, naast een gedegen kennis, vakmanschap en betrouwbaarheid zijn onze organisatorische kwaliteiten op het projectmatig- en kleinschalig onderhoud. 

Kwaliteit van schilderwerk:

De kwaliteit van schilderwerk wordt bepaald door het vakman die het werk uitvoert! Dit is de conclusie uit een groot landelijk onderzoek ‘schilderwerk in de praktijk’ van een landelijk bekend onderzoeksbureau. Een reden temeer om voor het vakmanschap en de zekerheid van Bolhuis b.v. Schilderwerken te kiezen. 

Vaklieden:

Onze medewerkers kunnen worden omschreven als goed opgeleide, gediplomeerde, betrokken, VCA gecertificeerde en Nederlandstalige vaklieden. 

Zekerheid:

Op door ons uitgevoerd schilderwerk wordt in de meeste gevallen 5 jaar garantie gegeven op buitenschilderwerk. Wij bieden u in een aantal gevallen zelfs de mogelijkheid om het door ons uitgevoerde schilderwerk door een onafhankelijk, maar dan ook een echt onafhankelijk inspecteur schilderwerken te laten beoordelen. 

Adres
Binnenhavenstraat 2a
7553 GJ Hengelo
Telefoonnummer
(074) 242 56 24
Faxnummer
(074) 243 82 41