Home / Leden / Overzicht / Bouwbedrijf Munster B.V.

Bouwbedrijf Munster B.V.

Geschiedenis
Aannemersbedrijf Munster is in 1983 opgericht door A.L. Munster, in 1989 is het bedrijf overgenomen door de heren H. Munster en W. Harink. De dagelijkse leiding is sindsdien in handen van de heer H. Munster. In ons bedrijf zijn vakmensen werkzaam die ieder hun eigen specialisme en vakmanschap beheersen.
Toekomst
Aannemersbedrijf Munster heeft zich ten doel gesteld de huidige opdrachtgevers voor de toekomst te behouden en zich verder te richten op onderhoud en verbouw. Daarnaast hebben we ons ten doel gesteld het VCA certificaat te behalen. Het VCA biedt ons de mogelijkheid de veiligheid en gezondheid van onze (tijdelijke) medewerkers en opdrachtgevers te waarborgen.

Activiteiten
Aannemersbedrijf Munster hield zich oorspronkelijk bezig met kleinere verbouwingen voor particulieren. In de loop der jaren heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in utiliteitsbouw en verbouwingen van particuliere woningen. 
Veel opdrachtgevers zijn gevestigd in de regio. Veel opdrachtgevers zijn regelmatig terugkerende opdrachtgevers die allen betrokkenheid, flexibiliteit en veiligheid hoog in het vaandel hebben.

Adres
Topaasstraat 28
7554 TH Hengelo
Telefoonnummer
(074) 291 12 60
Faxnummer
(074) 250 04 18