Home / Leden / Overzicht / Brok interieurbouw

Brok Interieurbouw BV

Al vanaf 1908 is Brok & Zn aktief op het gebied van interieurbouw en binnenhuisarchitektuur. Vormgeving, vakmanschap en veelzijdigheid. Een team van specialisten en een eigen meubelmakerij maakt Brok tot uw enige aanspreekpunt van ontwikkeling tot realisatie. Brokwerkt geheel zelfstandig in opdracht, maar eveneens voor collega’s en voert ook hun ontwerpen en die van derden uit. Daarbij beperkt zij zich niet tot vrijblijvende adviezen, maar geeft begeleiding en ondersteuning tot en met het inschakelen van de aannemer, het installatiebedrijf, de schilder enzovoort.

 

Branches

Brok is als interieurbouwer aktief in verschillende branches. U kunt hierbij denken aan baliebouw, horeca en kantoorinrichtingen, reisburo’s en winkels. Ook bij de ontwikkeling van nieuwbouw en verbouwingen kan Brok Interieurbouw u van dienst zijn. Ons bedrijf beschikt over een eigen meubelfabriek zodat de praktische uitvoering geen enkel probleem is.

Vakinhoudelijke kennis en een goede communicatie met de ontwerper maken dat Brok graag wordt gevraagd als producent voor ontwerpen van derden Brok Interieurbouw heeft inmiddels tal van organisaties met haar kennis en talent mogen bijstaan, waarbij zij altijd de exclusiviteit van de individuele klanten heeft kunnen waarborgen.

Adres
Binnenhavenstraat 35
7553 GH Hengelo
Telefoonnummer
(074) 291 81 80
Faxnummer
(074) 242 00 33