Home / Leden / Overzicht / Cleaning Twente BV

Cleaning Twente BV

Cleaning Twente is opgericht in Hengelo in 1987 en is sindsdien gestaag gegroeid. Begonnen als een kleine nieuwkomer in de wereld van het tankcleanen behoren we nu tot de meest professionele tankreinigingen in Nederland. Met klanten uit geheel Europa zijn we een belangrijke schakel in het internationale tankwagen- en tankcontainertransport geworden.

Cleaning Twente beschikt over 3 reinigingsbanen waarin tankwagens en tankcontainers inwendig worden gereinigd, met de modernste technieken. Wij bieden kwaliteitsreinigingen van de meeste ADR-producten en bacterievrij reinigingen volgens de HACCP richtlijnen, voor het reinigen van levensmiddelen.

 

Onze efficiënte manier van werken resulteert in acceptabele prijzen en korte wachttijden. Sinds augustus 1997 beschikt Cleaning Twente over een geavanceerde afvalwaterzuiveringsinstallatie waarbij het vrijgekomen afvalwater in eigen beheer wordt behandeld. Milieuzorg staat voorop en heeft dan ook geresulteerd in het behalen van het ISO 14001 milieuzorgcertificaat.

Sinds 1994 heeft Cleaning Twente een zusterbedrijf genaamd SenS-interclean B.V. Dit bedrijf houdt zich bezig met het reinigen van 1000 l. containers ( multiboxen), 200 l. en 60 l. kunststof vaten en kunststof jerrycans. Gereinigde verpakkingen kunnen op deze manier weer opnieuw, als verpakking, ingezet worden, of hergebruikt worden voor andere doeleinden.

Cleaning Twente is ISO 9002 en 14001 gecertificeerd, voldoet aan de strenge richtlijnen van de chemische industrie( C.E.F.I.C. - S.Q.A.S) en is erkend lid van de A.T.C.N. ( Association of Tankcleaning Companies in the Netherlands)

Adres
Onyxstraat 12
7554 TP Hengelo
Telefoonnummer
(074) 242 43 81
Faxnummer
(074) 250 11 95